Uthyrning skylift

Uthyrning skylift

En träfasad behöver målas om vart 8-10:e år, beroende på väder och vind och kvaliteten på tidigare målning. När du ska måla om din fasad behöver du ha en ställning så att du kommer åt att måla ända upp till takkanten. Om du har plats runt huset och om du har en högre fastighet kan en skylift spara dig både tid och kraft då du ska måla om huset. Med en skylift går det snabbt och smidigt att måla hela sidor utan att du behöver krångla med att flytta ställningar. Om du vill hyra en skylift eller om du vill få hjälp av professionella målare i Mora med din fasadmålning kan du kontakta oss för mer information.

 

När du ska måla om fasaden

Masens Måleri är ett företag som varit verksamma inom måleribranschen under många år och som har yrkesutbildade målare i Mora som är experter på alla typer av måleriuppdrag. Vi kan hjälpa dig med din målning, såväl utvändigt som invändigt, men även erbjuda dig möjligheten att hyra en skylift. Då kan du komma åt och måla alla ytor på ditt hus själv, utan att behöva krångla med ställningar och stegar.


Fler tjänster vi utför

Boka gratis platsbesök med oss erfarna målare i Mora!

Masens Måleri satsar på en nära kunddialog och är noggranna med att uppdatera våra kunder genom hela måleriprocessen. Skriv in och berätta om ditt nästa projekt - vi ser gladeligen framemot att hjälpa dig!