Tapetsering

Tapetsering

Tapeter har en livslängd på cirka 10-15 år men det kan ändå finnas skäl att man vill byta tapeter tidigare ifall de känns omoderna eller inte ger rummet den atmosfär som man önskar. Många väljer att försöka tapetsera om själva, men vill du få ett perfekt resultat och en lång livslängd på dina tapeter bör du anlita professionella målare i Mora. När du vill byta tapeter kan du kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din tapetsering till ett förmånligt pris.

 

Tapetsering i Mora

Masen Måleri har yrkesutbildade och erfarna målare i Mora som är specialister på tapetsering och målningsarbeten i Mora. Vi utför arbeten åt både privatpersoner och företag i Dalarna med omnejd. Våra målare är mycket noggranna och utför alltid arbetet utifrån rådande branschregler så att arbetet blir korrekt utfört med högsta kvalité. Vi lämnar dessutom garantier på vårt arbete så att du kan känna dig trygg även efter att vi är klara med tapetseringen. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera ditt projekt och lyssna på dina önskemål, utan att du förbinder dig för något. 


Fler tjänster vi utför

Boka gratis platsbesök med oss erfarna målare i Mora!

Masens Måleri satsar på en nära kunddialog och är noggranna med att uppdatera våra kunder genom hela måleriprocessen. Skriv in och berätta om ditt nästa projekt - vi ser gladeligen framemot att hjälpa dig!