Målning

Målning

Om du äger en fastighet kommer du mellan varven att behöva utföra vissa renoveringsarbeten som exempelvis att måla om både invändigt och utvändigt. Att måla om i sin bostad är ett arbete som kräver noggrannhet men även kunskap så att både förarbete och målning utförs korrekt. Ett ordentligt utfört jobb ger ett proffsigt resultat med en lång livslängd. Vi på Masens Måleri har yrkesutbildade målare i Rättvik som vet hur arbetet ska utföras korrekt för högsta kvalitet. Kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig då du behöver måla om. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan inspektera din bostad och lyssna på dina önskemål, utan att du förbinder dig för något.

 

Inomhusmålning

När färgen på väggarna börja flagna eller då det har uppstått missfärgningar är det dags att måla om inne i din bostad. Våra målare i Mora är experter på målning och kan hjälpa dig med målning i alla rum hemma, även i våtrumsutrymmen. Vi åtar oss även dekorationsmålning och snickerimålning.

 

Utomhusmålning

Ungefär vart 10:e år behöver du måla om fasaden så att den dels får ett snyggt utseende men också en förnyad hållbarhet mot vind och väder. Våra målare i Mora kan åta sig både fasadmålning, husgrundsmålning och målning av fönster.


Fler tjänster vi utför

Boka gratis platsbesök med oss erfarna målare i Mora!

Masens Måleri satsar på en nära kunddialog och är noggranna med att uppdatera våra kunder genom hela måleriprocessen. Skriv in och berätta om ditt nästa projekt - vi ser gladeligen framemot att hjälpa dig!